Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Marcelino parla sobre com va gestionar els minuts de Ferran Torres i Kang In Lee

Per Alex Alfaro · 04 Novembre, 2022

Inclòs en la terna de possibles candidats per al títol, el Mundial marcarà el futur de la banqueta d’Espanya. El combinat nacional, dirigit actualment per l’asturià Luis Enrique, encara no ha definit el que serà el seu tècnic a la conclusió de la cita de Catar, la qual cosa està generant una infinitat d’especulacions sobre este tema.

I mentre l’actual seleccionador encara no ha decidit si seguirà o no al capdavant de l’equip, altres tècnics esperen una possibilitat. Entre estos es troba Marcelino García Toral (57 anys), que fins i tot ha rebutjat les ofertes de sis equips a l’espera de poder fer-se càrrec de la selecció espanyola.

Així ho ha assenyalat el periodista Pedro Morata en Gol, on va apuntar que entre les esquadres que han cridat a la porta es troben Brighton, el Nottingham Forest i el Wolverhampton a Anglaterra, així com Sevilla i Elx al nostre país

A més, ha concretat que va ser Jorge Mendes qui va cridat al seu agent (Eugenio Botas) per a oferir-li el càrrec com a entrenador. Per altre costat, Marcelino va rebutjar la proposta de Sevilla degut a que la plantilla no s’acaba d’ajustar al seu esquema de joc. Marcelino no vol precipitar-se i agafar una plantilla que no estiga preparada per a la seua idea de futbol.

El seu passat com a entrenador del València

Marcelino García Toral ha tornat a parlar sobre la seua eixida del València i de com era la seua relació amb la directiva de Meriton Holdings. El tècnic basc ha parlat en el Daily Mail i en The Guardian. Cal recordar que, ara mateix, Marcelino no està entrenant a cap equip des de la seua marxa de l’Athletic Club de Bilbao.

Les declaracions de Marcelino

“Tot anava bé, però tens un propietari que pot destruir, i va destruir un equip en un temps rècord mundial. No tenia sentit destruir eixe projecte. Els jugadors volen guanyar i estaven contents amb la forma en què estaven les coses i se sentien assegurances d’enfrontar-se a qualsevol”.

Sent molta gratitud cap a eixos jugadors que em van fer campió de Copa. No sé si li agrada el futbol. Hi havia reunions en les quals deien una cosa i després els veig cara a cara, havent viatjat 30 hores, i és tot el contrari”.

“Tot em fa pensar que això és el que era. Un club com el València hauria d’intentar guanyar totes les competicions en les quals participa“.

“Actuem com haguera volgut l’afició valencianista i com exigeix la història d’un club tan gran. La directiva ens va dir que intentàrem no guanyar la Copa del Rei, que no jugaren els millors jugadors, però prenem una decisió diferent“.

Marcelino torna a parlar

Marcelino ha tornat a parlar esta vegada en una entrevista en profunditat per al portal Veus Fé-Cé on de la mà del periodista Paco Polit ha parlat sobre la seua eixida, les converses amb Dani Parejo per a convéncer-lo, la marxa de Zaza o fins i tot el seu accident amb el cotxe. No obstant això, destaquem la gestió que va fer fer dels minuts i del creixement de dos talents com ho eren Ferran Torres i Kang In Lee

“No sé per què se m’atribueix que no confiava en ells… Ferran va debutar amb mi. Quan em tiren portàvem tres partits i havia jugat dos de titular. Ferran va avançar el procés perquè, la temporada que se’m destitueix, va jugar molts minuts. Ara Kang In apunta al futbolista que prometia perquè està jugant de forma continuada al Mallorca, és titular diumenge sí, diumenge també. Per a eixos xics és important competir de manera regular. El nostre València estava a un nivell molt alt, dos anys en UEFA Champions League i consolidat. L’exemple: Silva va eixir cedit a l’Eibar, però no va tornar al València; es va anar al Celta i, al tercer any, ja va ser un dels millors jugadors del València. Puc estar equivocat, però és la meua opinió: si l’equip pot oferir els minuts, els xavals han de jugar; però si no és el cas, han d’eixir per a assegurar el creixement per a després, i com més prompte millor, gaudir d’eixe futbolista que serà molt bo. Més continuïtat amb mi? És molt probable que hagueren tingut més minuts, sí. Ferran per descomptat que haguera jugat més en la 19-20”