La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino espera notícies de Singapur
,

Marcelino espera notícies de Singapur

COMPARTIR
330-120

El nou entrenador valencianista ha fet públiques les seues sensacions de la reunió del passat dimecres a Singapur amb Peter Lim en una entrevista per a Onda Deportiva València. Marcelino ha confessat que espera tindre “bones notícies” respecte a la inversió de diners, perquè “per a tindre a bons futbolistes va a ser necessària la inversió”.

El tècnic blanquinegre ha asegurat que tant Peter Lim com les persones de dins del club consideren fonamental realitzar una reestructuració per a portar a l’equip on es mereix. “L’objectiu de la reunió era transmetre el que volem fer i com podem aconseguir-lo”, ha declarat Marcelino.

Respecte a la planificació de la plantilla, l’entrenador asturià ha demanat paciència, a l’igual que Mateu Alemany, per a no precipitar-se en les decisions. El nou tècnic, que assegura no estar nerviós, creu que la cerca de cesions en el mercat és “un arma obligatòria” en les condicions económiques per les que passa el club.

Sense parlar de noms propis, Marcelino ha afirmat que algunes posicions, com la davantera, es troben tancades, ja que també es compta amb molts jugadors del filial que començaran la pretemporada amb el primer equip. El tècnic ha demanat futbolistes compromesos i ambiciosos per a la seua nova platilla que possiblement “no estiga tancada abans de les dos primeres jornades de lliga“.