ACTUALITAT  

Marcelino entra en negociacions per a tornar a la banqueta

Per Alejandro Fernandez · 06 Novembre, 2023

El Vila-real ja pensa de manera seriosa la destitució de Pacheta com a entrenador del primer equip i ja té considerada l’opció de Marcelino com a nova peça per a la banqueta grogueta, segons ha informat Relevo. La direcció no vol precipitar-se, però donat els resultats de l’equip volen prendre decisions abans que siga tard.

La idea actual de la direcció del Vila-real és reactivar l’opció i les negociacions amb Marcelino per a la banqueta de l’equip. Des del conjunt groguet consideren que encara hi ha temps de realçar el vol de l’equip amb Pacheta, però volen tindre tot lligat per a en qualsevol moment portar de tornada a Marcelino al Vila-real.

Marcelino no és l’única opció per a substituir a Pacheta, però sí la primera que contemplen els Roig. Marcelino no és partidari d’agafar un projecte enmig d’una temporada, però la plantilla és del seu gust i podria avançar la seua tornada al conjunt castellonenc.

Pacheta va arribar el 9 de setembre, no fa ni dos mesos, té contracte fins al final de la present temporada i ha aconseguit quatre victòries en onze partits. El Vila-real no mira aquesta temporada cap als llocs europeus i està més centrat ara a allunyar-se de la zona roja de la classificació, ja que tan sols està a cinc punts sobre el descens, que el marca el Celta de Vigo de Rafa Benítez amb set punts.

Unes de les causes principals pels quals el Vila-real està en la situació actual i es planteja la contractació d’un tercer entrenador per a aquesta temporada és la gran quantitat de vendes enfront del nombre d’arribades en el mercat d’estiu, competir a Europa amb la plantilla actual i alguns sous elevats com els de Raúl Albiol, Dani Parejo, Gerard Moreno i Sorloth.