La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “En l’acomiadament del Vila-real vaig tindre una part de responsabilitat. Al del València, no”
,

Marcelino: “En l’acomiadament del Vila-real vaig tindre una part de responsabilitat. Al del València, no”

COMPARTIR

728-90

L’actual entrenador de l’Ahtlètic Club de Bilbao, Marcelino García Toral, va eixir en el programa de Movistar +, Universo Valdano. Ací va parlar i contestar a les preguntes de l’exfutbolista argentí i treballador de Movistar, Jorge Valdano. El tècnic asturià va parlar del seu passat com a entrenador del València i sobretot, del seu acomiadament després de guaynar la final de la Copa del Rei.

No hi ha semblances entre l’acomiadament del Vila-real i el del València, cap. Amb el Vila-real jo vaig tindre una part de responsabilitat. Al València CF, no.

L’oferta del València CF era irrebutjable. Va ser una experiència extraordinària i vaig tindre una gran sort perquè és una plaça difícil. Vaig coincidir amb una plantilla il·lusionada que havia passat per situacions complicades. Vaig tindre la gran fortuna de coincidir amb Mateu Alemany.

En la plantilla del València hi havia una relació de confiança, respecte, afecte. Hi havia una idea de joc que ens permetia ser competitius. Des de dins percebíem que l’equip creixia i creixia i mai vam veure el límit.

Guanyar la Copa del Rei va ser el somni convertit en realitat. Més que els ascensos.

El dia que em van acomiadar estava preparant l’entrenament de la vesprada. El dissabte jugàvem contra el Barça i després contra el Chelsea. I vaig rebre la trucada d’un periodista dient-me que em tirarien a la vesprada.

Eixe equip no tenia límit. Estava en constant creixement. Va ser l’inici de la fi d’un cicle.