Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

DECLARACIONS  

Marcelino contesta a la gran pregunta: Tornarà a València?

Per Alex Alfaro · 13 Novembre, 2022

Marcelino mai té cap tipus de problema en parlar del València, el club en el qual va ser enormement feliç al llarg de dos temporades. És sempre clar en les seues declaracions, respecte a tot lo bó aconseguit però també en explicar els grans problemes que van haver en l’últim mercat de fitxatges.

Tornaries a València

“Tornaria al València sense cap tipus de dubtes, clar que tornaria. Però no amb l’actual propietari del València. Des del meu punt de vista ho veig impossible per les dos parts. En la vida no estaré amb qui no vulga estar i no hi ha diners que em puga fer canviar aqueixa opinió”

Peter Lim

“Em sembla que no s’ha actuat de forma molt intel·ligent per a trencar un projecte. Ho sentixc per l’afició del València, els jugadors i els empleats del València. No es mereixen eixa  conducta. No es pot actuar amb el València com s que fora un joguet”

Champions League

“El partit del Young Boys era complicat, en camp sintètic. Vam estar ahí  fins al final en un grup amb dos grans equips (Juve i United). En 19/20 era més assequible. De fet, van passar a 1/8″.

Cos tècnic

“Després d’anar-me jo eren més encara! A més, molts dels quals teníem eren treballadors del València que volíem que isqueren a la foto: cuiners… Nosaltres érem 6 o 7″.

Peter Lim

“Després de guanyar la Copa, MATEU no entenia que PETER LIM no baixara al vestuari ni felicitara a ningú. Li va dir ‘congratulations’ i es va anar en la seua furgoneta. Va ser un moment trist; però res ni ningú podia llevar-nos la felicitat”
“Una vegada que vaig eixir del València tot el relacionat amb la propietat m’és igual. No soc una persona que després estiga pendent. No soc una persona rancuniosa”

 

Aixina es va enterar Marcelino del seu acomiadament

“La primera notícia que tinc es via un periodista q i em va dir que m’anaven a tirar. Em va entrar tal fogot que vaig haver d’asseure’m. Pensava que em donava algo. Vaig cridar a Mateu i em va dir: ‘No sé res. Després estic citat en el club; et mantindré informat'”.