ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Manuel Abalo, president de l’Arosa: “A 90 minuts pot passar qualsevol cosa”

Per Manel Rumbau · 15 Novembre, 2023

El València ha conegut durant el matí de hui el seu rival per a la ronda de 1/32 de final de la Copa del Rei. L’Arosa, conjunt gallec que milita actualment en la 3ªRFEF del futbol espanyol (quinta categoria), i que ha sigut noticia durant la passada ronda per haver eliminat al Granada per alineació indeguda de l’equip andalús, serà el segon escoll del club de Mestalla en el seu camí cap a la novena.

Després de coneixer-se l’enfrontament, com era evident, les reaccions des de Galicia no s’han fet esperar. Res més lluny de la realitat, el president de l’Arosa, Manuel Abalo, ha valorat molt positivament l’emparellament amb el qui diu és un dels millors equips d’Espanya. “Si ahir em diuen que ens va a tocar el València ho haguera signat. Estem parlant d’un dels millors equips d’Espanya”. 

A més, creu que “a 90 minuts pot passar qualsevol cosa, per què no podem eliminar al València. En la segona part de l’eliminatòria anterior va haver-hi un moment en el qual el Arosa semblava l’equip de Primera Divisió i no el Granada, així que li dic al València que no es fie perquè som un equip que eixirem a guanyar”, ha assenyalat.

Per últim, el mandatari del conjunt gallec espera que aquesta eliminatòria deixe “alguna cosa més” de 50.000 euros en les arques del club, ja que ell està convençut que A Lomba viurà “un ple” al tractar-se d’un partit històric.