Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Manu Vallejo: “Si aconseguisc marcar, no ho celebraré”

Per Pablo Marquez · 01 Abril, 2021

El davanter del València, Manu Vallejo, ha parlat amb els companys de Deportes COPE Cadis per a parlar del seu pas per l’equip gadità i la seua situació actual en el València CF. Manu Vallejo ha guanyat protagonisme en l’equip de la Capital del Túria, però vol ser encara més important.

He millorat com a futbolista, sóc millor ara respecte al que estava al Cadis,perquè porte ja dues temporades en Primera Divisió. Però continue sent la mateixa persona que va eixir de la pedrera i del Roser. Intente millorar cada dia i cada vegada que puc estar amb la meua família que és el que vull.

Tire molt de menys Chiclana i a la meua família. Porte molt temps sense ser allí i això és una cosa que es tira molt de menys. Això és una cosa que ens ha tocat a tots i ho hem de viure així.

Álvaro Cervera va ser l’entrenador que va confiar en el meu. Per a un xaval amb 20 anys com jo que et donen eixa oportunitat és una cosa molt important. Li estic molt agraït per tot el que em va donar.

Em toca barallar pel València i si tinc la sort perquè intentaré marcar, això sí, no ho celebraré. No puc fer-ho perquè no m’ix, tots els meus records del Cadis són bons.

Cadis és la meua casa i tant de bo algun dia puga tornar però ara mateix estic on vull estar i em sent un privilegiat. Vull fer coses importants al València.