Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Manu vallejo s’estrena amb el València

Per Blanquinegres · 23 Desembre, 2019

Quan semblava que s’anava a consumir la derrota en l’estadi José Zorrilla de Valladolid, dissabte passat, els canvis realitzats en la segona meitat per Albert Celades van donar el seu fruit. Un centre ras mil·limetrat de Ferran Torres per la dreta va connectar amb Manu Vallejo perquè, a plaer, anotarà el tant de l’empat en el 94.

Un gol que mai oblidarà el de Chiclana, ja que es tracta del primer realitzat amb l’elàstica valencianista. “Estic content pel gol però ens despedim d’este any amb saber agredolç. Ha passat igual que la setmana passada amb el Reial Madrid, les condicions climatològiques eren adverses, però l’empat no ens deixa gust de victòria perquè nosaltres anem a tots els camps a guanyar”, apuntava el davanter.

Cal recordar que Vallejo va arribar a la disciplina ché procedent del Cadiz C. F per una xifra de cinc milions i mig d’euros. Aquesta temporada ha disputat un total de deu partits, huit de lliga i dos de Champions League, i ha anotat un gol, el del passat dissabte davant els val·lisoletans.