Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Manu Vallejo ja té nou equip

Per Alex Alfaro · 27 Gener, 2023

Álvaro Cervera havia demanat a l’Oviedo reforçar el joc exterior en el mercat d’hivern i el club li ha complagut i a més amb el nom que més desitjava el tècnic. Manu Vallejo va donar el sí als blaus, ja està en la capital asturiana i podria debutar en el partit de demà enfront del Vila-real B.

Pocs entrenadors coneixen tan bé a Manu Vallejo com Cervera. Ell va ser qui li va donar l’alternativa al Cadis i sota els seus ordres va aconseguir el nivell que li va portar a signar pel València. Ara, intentarà rellançar la seua carrera de la seua mà i aprofitar estos mesos que resten de competició per a recuperar el seu millor nivell.

Fa una setmana, Cervera va deixar clar que era un jugador que li omplia: “El conec molt bé. Va començar a clavar gols, es va quedar, i ara té una carrera reeixida. Si poguera vindre encaixaria perfectament ací. Et dona diverses posicions en atac i és dels que no pregunta les coses, sinó que les fa”. El futbolista va respondre rebutjant la resta de propostes que tenia damunt de la taula o acceptant la de l’Oviedo.