La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mamardashvili, Guillamon i Jaume, prop de renovar
,

Mamardashvili, Guillamon i Jaume, prop de renovar

COMPARTIR

-->

El València finalitzà ahir un mercat de fitxatges frenètic amb nou incorporacions (si comptem la d’Hugo Duro), però el treball no ha acabat a les oficines del club che. L’ombra d’Anil Murthy és molt allargada i ara mateix hi ha molts futbolistes que acaben contracte la pròxima temporada o que tenen una clàusula per davall del seu rendiment.

Clàusula de 100 M

Este segon cas és el de Mamardashvili. El porter georgià té una projecció per a convertir-se en un dels millors del món i ara mateix qualsevol equip el pot comprar per 20 milions. No obstant això, segons Deportes Cope Valencia, la seua renovació està molt pròxima i la seua nova clàusula serà de 100 milions.

S’ho ha guanyat

També estan a punt de renovar Hugo Guillamon i Jaume Doménech. Gattuso va esperar a la pretemporada per a proposar si el migcampista es mereixia renovar en els termes econòmics que li havia oferit el club en març i sense dubte s’ho ha guanyat. Ara mateix, és titular al centre del camp del tècnic italià.

Jaume

Per últim, Jaume Doménech també seguirà vinculat al club de la seua vida. Tant el València com ell veuen amb bons ulls continuar i plantegen que la renovació siga de 2 o 3 anys.