Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili es converteix en opció per a l’Atlètic de Madrid

Per Alex Alfaro · 27 Juny, 2023

Giorgi Mamardashvili està de moda i, en conseqüència, el València CF està de sort. Abans que es cristal·litzen els interessos en ofertes en ferm, el club valencianista ha posat preu d’eixida al meta quan encara no s’ha obert el mercat de fitxatge de manera oficial.

El porter georgià ha sigut oferit fins a 6 equips diferents perquè el compren i alguns d’ells estan molt interessats a fer-se amb els seus serveis, però de moment no ha arribat una oferta oficial per ell i la seua eixida encara haurà d’esperar.

No obstant això, l’entorn de Mamardashvili sap que vendre un porter a Europa per una quantitat pròxima als 25 milions d’euros és una venda complicada de dur a terme i eixe preu de 25 milions està frenant a molts clubs, que davant tals quantitats opten, o bé per pagar alguna cosa més per un porter més experimentat o bé pagar un poc menys per un meta que es considere ‘aposta’

A més, Blanquinegres ha pogut confirmar que l’intenció de Mamardashvili no és ser un porter suplent i prefereix continuar amb la seua projecció. Opcions com el Brighton, Tottenham o Brentford ja han triat altres porters. Ara mateix Inter i Burnley són els millore col·locats, però el preu contínua sent massa.

Segons ha informat Álex Silvestre en El Chiringuito, l’Atlètic de Madrid considera que hi ha opcions reals que arriben ofertes importants per Oblak des de la Premier League. Si això ocorreguera i el porter fora venut, Mamardashvili es convertiria en primera opció per a l’Atlètic de Madrid.