Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

M. A. Kempes: “Mendes va dur jugadors que no suportaren la situació”

Per Blanquinegres · 28 Maig, 2016

El màxim referent del valencianisme, Mario Alberto Kempes va parlar als micròfons del programa que ell mateix va apadrinar. ‘El Matador’ en clau de repàs a la temporada 15/16 i dels últims esdeveniments ocorreguts a Mestalla va parlar per als companys de El Matador València de PlayRadio València 107.7 FM.

Al voltant del nomenament de Pako Ayestarán com a primer tècnic blanquinegre fins el 2018 va afirmar que cal deixar-se de critiques i centrar-se en deixar treballar. “Els resultats amb Pako no han sigut roïns. No podem valorar sense vore treballar al nou tècnic”. Les bases per creure en les paraules de El Matador són les de que “Pako, en una situació difícil va aconseguir els resultats necessaris per a no descendir. No es pot traure millors números amb jugadors desanimats que s’arrosseguen per el camp”. L’argentí claudicava dient que jugant bé o mal, al remat el VCF no ha descendit que era el que més preocupava.

Al voltant del futur projecte esportiu, Mario Alberto deia que s’ha d’estar atents a vore si el pròxim VCF enamora o és per tirar-li pedres i per a ell tot açò no només es troba a les mans de Pako sinó dels propis jugadors. Per últim sobre l’experiència acreditada d’Ayestarán, el campió del món al 78 es mostrava irònic dient que a l’etapa de Benítez no el coneixien ni els gats.

Un dels punts on Mario Kempes sempre s’ha mostrat crític ha sigut sobre la gran influència de Meriton en la figura de Jorge Mendes, ‘el Rei Mides’ segons el mític exjugador dels 80’. Un personatge que no va aconseguir portar jugadors al VCF que senten el pes de la camiseta blanquinegra. “Portaren xics sense experiència i quasi passa el que passa”.

Tot no van ser missatges en contra del super agent i amic personal de Lim, Mendes. Per un altre costat Kempes va assegurar que la figura de Mendes és clau per poder traure en forma de ventes tot allò que no necessites. A més va augurar que caure en els mateixos errors seria una greu equivocació per al VCF, encara que si porta jugadors amb major experiència i amb més nom tot podria marxar millor.

Mario Kempes també va repassar als encarregats de portar el dia a dia del VCF, Meriton. De manera molt clara i gràfica va dir que “els nous amos no sabien que la pilota era redona. Van adonar-se que amb el somriure no es guanyen partits”. Deia a més que l’afició de Mestalla és bona entenent de futbol i que això la porta a ser exigent.

Per últim ja preguntat sobre si es veu en un futur com a imatge institucional dins del Club dels seus amors per damunt d’ambaixador, el Matador bromejava que ell vol fugir de problemes i que prefereix continuar amb la seua vida tranquil·la. Parlant de nou de Meriton, Kempes assegurava que estaven en una fase d’aprenentatge i tractant d’esmenar els errors comesos durant l’any i mig de treball realitzant en el VCF.