Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  SOCIAL  

Luis Rubiales, imputat per coaccions, amenaces i prevaricació

Per Miguel Castells · 18 Febrer, 2021

El mandat de Luis Rubiales al front de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) té cada dia més núvols. El president mai ha sigut capaç de crear una harmonia amb el President de la Lliga, Javier Tebas, i últimament cada vegada que Rubiales fa unes declaracions crea una polèmica distinta, com l’entrevista a El Transistor on demanava una Primera Divisió amb menys equips.

Coaccions, amenaces i prevaricació

Esta vegada, la polèmica envolta directament a Rubiales, i és que segons El Mundo, el president de la Federació ha sigut imputat per delictes de coacció, amenaces i prevaricació. El Juzgat de Primera Instància i Instrucció número 8 de Majadahonda ha sigut qui ha formalitzat esta imputació. Així, Rubiales haurà de declarar en qualitat d’investigat el 29 d’abril a les 12 del matí.

Explotació a la Lliga Iberdrola

La querella l’acusa d’acaçar als equips de la Lliga Iberdrola per explotar els seus drets comercials mitjançant un concurs públic. L’objectiu de Rubiales era que s’incomplira parts del contracte que estava estipulat amb la intenció de traure el màxim rendiment possible, sense importar la legalitat d’este. Els clubs de la Lliga femenina afirmen que si et negaves, Rubiales amenaçava amb esta frase: “Os estáis metiendo en un problema”.

A banda de la Lliga Iberdrola, Rubiales hauria realitzat el mateix procediment per aconseguir els drets audiovisuals amb la Segona Divisió, Segona B i Tercera. Per últim, la seua idea d’una Primera Divisió amb menys equips ja ha començat a moure’s, ja que va intentar, contra la voluntat de l’organització, oficialitzar una Segona Divisió de 24 equips.

D’esta manera, Luis Rubiales haurà de defensar-se de totes les amenaces i pressions que teòricament ha realitzat per explotar els drets televisius de quatre lligues distintes del futbol espanyol.