La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lucas Torreira abandona la concentració de l’Arsenal
,

Lucas Torreira abandona la concentració de l’Arsenal

COMPARTIR

Lucas Torreira és un dels objectius de Gennaro Gattuso per a reforçar el migcamp. El futbolista uruguaià no té espai en l’Arsenal i valora una eixida en forma de cessió, com ha fet les últimes temporades. Equips com l’Atlètic de Madrid i la Fiorentina ja saben el que significa tindre a un jugador del nivell de Torreira en la plantilla. Ara, el València tracta de buscar la fórmula de poder incorporar-lo. 

Torreira viatja a Itàlia

Ara mateix, segons ha informat el diari The Sun, Lucas Torreira ha abandonat la concentració de l’Arsenal en els Estats Units. L’equip de Mikel Arteta està concentrat en el continent americà. El tècnic espanyol no compta molt amb Torreira i per això l’ha donat l’ok per a anar-se’n de la pretemporada de l’Arsenal.

En un principi, la raó per la qual Torreira ha viatjat a Itàlia és per motius personals. No obstant això, en plena finestra del mercat de fitxatges, podria tractar-se d’un viatge per a resoldre el seu futur. El València continua interessat en el futbolista uruguaià, però és conscient que la seua economia no el permés fer grans operacions. 

Les paraules del representant de Torreira

La setmana passada, l’agent de Torreira revolucionava l’entorn valencanista al admetre que tenien un acord amb Gattuso per a jugar en el València CF la pròxima temporada. No obstant això, esta maniobra es va interpretar com una estratègia de pressió del seu representant, perquè la Roma també està interessada en el futbolista uruguaià. 

Torreira és una petició de Gattuso

Ha sigut el mateix entrenador italià qui ha ficat el nom de Torreira damunt la taula i el vol sí o sí. D’esta manera, aplegaria a la Capital del Túria el migcampista defensiu que tant de temps s’està demanant al València: primer va ser Javi Gracia amb l’intent de Capoue, després Bordalás amb noms com Wakaso i ara el nou capítol és entre Gattuso i Torreira. 

De fet, després d’estos partits de pretemporada, Gennaro Gattuso ha insistit en la importància d’incorporar a un migcampista defensiu amb experiència. Ara mateix, els únics futbolistes que poden jugar en eixa demarcació són Hugo Guillamon i Uros Racic. Per este motiu, el tècnic italià necessita amb urgència un reforç en eixa part del camp.