+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Lucas Orban: “Hem de concentrar-nos en lo nostre”

Per Blanquinegres · 03 Març, 2015

El grup valencianista ja es troba al 100% amb el cap posat al vital duel de diumenge a l’estadi Vicente Calderón. Lucas Orban ha sigut el primer protagonista que s’ha passat per el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna.

El València, a un punt del conjunt matalafer, pot donar un colp damunt de la taula diumenge pròxim si abasta els 3 punts. L’argentí, per contra renuncia a tindre el cartel de protagonista. “Ells son els que defenen el títol. Tenim realitats diferents, és així”.

El motiu que al·legava el defensa valencianista, era la diferencia pressupostaria. “Tenen un planter amb el doble de pressupost que el nostre”.

Respecte, si el partit davant l’Atlètic és una final, Orban afirmava que per a res té eixa sensació. “Cada ú lluitarà per el que cada ú vol a la temporada. El diumenge els dos equips lluitarem per els 3 punts, sense esperar cap tipus de revenja del rival”.

Deixant de banda el partit del cap de setmana, Lucas ha parlat sobre l’estat físic del seu company, Nico Otamendi, al qual no se li ha pogut realitzar un diagnòstic òptim perquè encara comptava amb la zona del turmell prou inflamat. “Tots esperem que es recupere. Jo confie en que va a estar bé”.