La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Oviedo presenta una oferta per Koba Koindredi
,

L’Oviedo presenta una oferta per Koba Koindredi

COMPARTIR

El València està treballant en el mercat. Des del club són conscients que han de reforçar la plantilla per a poder ser més competitius. No obstant això, com la situació econòmica és prou delicada, el València està treballant en diferents eixides per a poder alliberar espai en el Fair Play Financer. 

Gattuso no compta amb Koba

Ara mateix, un dels jugadors que podria eixir és Koba Koindredi. Segons ha informat Tribuna Deportiva, el migcampista del València té una oferta de l’Oviedo per a eixir en qualitat de cessió. Koba és un jugador jove amb un potencial molt prometedor. Per esta raó, necessita tindre minuts en un altre club. 

De fet, Gennaro Gattuso no compta amb ell. Koba és un dels descarts del tècnic italià, juntament amb Uros Racic i Manu Vallejo. Per este motiu, l’entrenador del València no pondrà cap problema en la marxa de Koba esta temporada. 

El València té més propostes

Pel que respecta al club, el València està valorant l’oferta de l’Oviedo. El club asturià no és l’únic que s’ha interessat en Koba Koindredi. Per esta raó, des del club estan estudiant totes les possibilitats per a decidir quin és el millor destí per al creixement del futbolista.