La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’Oviedo espera tancar esta setmana la cessió de Koba
,

L’Oviedo espera tancar esta setmana la cessió de Koba

COMPARTIR

-->

El València està treballant en el mercat. Des del club són conscients que han de reforçar la plantilla per a poder ser més competitius. No obstant això, com la situació econòmica és prou delicada, el València està treballant en diferents eixides per a poder alliberar espai en el Fair Play Financer. 

S’accelera la marxa de Koba

Ara mateix, un dels jugadors que podria eixir és Koba Koindredi. Segons ha informat el diari La Nueva España, l’Oviedo espera tancar la cessió del migcampista del València esta setmana. Koba és un jugador jove amb un potencial molt prometedor. Per esta raó, necessita tindre minuts en un altre club. L’acord es tancaria amb una cessió sense opció de compra. Tampoc hi haurà cap clàusula, així que Koba té moltes possibilitats de jugar en l’Oviedo esta temporada. 

De fet, Gennaro Gattuso no compta amb ell. Koba és un dels descarts del tècnic italià, juntament amb Uros Racic i Manu Vallejo. Per este motiu, l’entrenador del València no pondrà cap problema en la marxa de Koba esta temporada. 

El València confia en que esta cessió puga ser positiva per al jugador. En el club tenen molta confiança en el futur de Koba, però són conscients que ara està molt lluny d’eixe nivell perquè encara ha d’adaptar-se a l’elit. Per esta raó, haurem d’estar pendents esta setmana per a veure si hi ha un comunicat oficial sobre el futur del jugador.