Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’operació Rafa Mir s’allargarà fins als últims dies de mercat

Per Manel Rumbau · 23 Agost, 2023

Rafa Mir és l’elegit de Baraja per a la davantera. Des de principis de mercat, l’operació porta al València negociant dia a dia amb el Sevilla pel fitxatge del murcià. El davanter sap que no compta en excés per a Mendilibar, tot i que el dilluns va marcar un golàs (4-3) davant l’Alabés en eixir de la banqueta al 73′.

La situació del València, respecte a l’operació, no és molt difícil d’entendre amb Lim al capdavant del club. Primerament, cal destacar que el club de Mestalla compta amb uns 6,5 milions de marge en LaLiga, xifra més que suficient per tal d’afrontar l’operació Rafa Mir. L’import complet de l’operació (al voltant de 5,4 milions) s’acopla perfectament al llímit financer que té el club de Mestalla. Açò últim, per descomptat, també és possible gràcies a l’eixida de Racic i l’entrada de Canós. 

El cas Rafa Mir va per a llarg

El cert és que l’operació, res més lluny de la realitat, va per a llarg. Segons ha informat Héctor Gómez, el Sevilla es manté en que el València ha de pagar l’amortització de 2 milions d’euros que, pel moment, és clau perquè Mir continue a Nerbión. Tot i això, des del club andalús saben que el jugador acabarà jugant en el València, ja que creuen que és el millor per a totes les parts implicades. No volen a un jugador que no tinga el cap en Sevilla.

A més, en les últimes hores, el Sevilla ha tocat a la porta d’altres davanters com Samu Omorodion, recent fitxatge de l’Atlètic de Madrid, i Moise Kean de la Juventus. 

El jugador té contacte diari amb Baraja

Així mateix, segons la font citada, Mir té contacte diari amb el València i amb Baraja. L’atacant espanyol es troba centrat en arribar a Mestalla com siga, encara que l’operació s’allargarà fins als últims dies de mercat. El murcià, a més, ha demanat al club que faça un esforç econòmic perquè sap que el Sevilla no baixarà les condicions de la seua eixida.

Amb tot açò pel mig, excepte sorpresa, Baraja sols comptarà amb Hugo Duro per al partit del diumenge davant Osasuna. Per tant, al igual que a les dos primeres jornades de LaLiga, el València disputarà la tercera jornada del campionat lliguer amb un únic davanter (9) al primer equip.