Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  PRIMER EQUIP  

L’operació eixida es fa notar a la concentració d’El Saler

Per Blanquinegres · 14 Juliol, 2016

El VCF continua treballant com a si res des d’el Parador Nacional d’El Saler, tractant de deixar de banda tota l’operació eixida comandada per Suso Gª Pitarch i el seu grup de treball que està forçant al grup de Pako Ayestarán.

En la jornada de hui entre els exercicis de combinació entre defenses i porters, Antonio Barragán ja no ha estat present. En la jornada vespertina d’ahir el lateral dret abandonava la concentració d’El Saler per preparar-se cap a l’aventura de tornar a la Premier League, concretament al conjunt dirigit per Aitor Karanka, el Middlesbrough. S’espera que el jugador aterre en el dia de hui en la Regió de Teesside per passar la pertinent revisió mèdica en les properes hores.

Per altra banda, els homes d’atac valencianista si que s’han exercitat amb les presencies de Pablo Piatti i Álvaro Negredo, homes que també viuen les últimes hores pendents dels seu més pròxim futur, un cap a l’Espanyol de Barcelona, l’altre pendent de prendre el mateix pont aeri que Barragán cap al nord-est d’Anglaterra.

La sessió ha continuat amb un partit entre els 21 homes dels que disposava el tècnic blanquinegre, Pako Ayestarán. Les baixes obligades continuen sent les de Jaume i Robert per lesió i les de Bakkali i Siqueira que continuen els seus treballs de recuperació específics a la Ciutat Esportiva de Paterna.