Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’opció Halilovic es complica en excés

Per Blanquinegres · 03 Juny, 2016

El que fins fa unes setmanes pareixia una incorporació pràcticament tancada, entre València CF i Alen Halilovic, hui es veu congelada davant unes suposades ingerències econòmiques i pretensions tacades per l’entorn més directe del jugador. L’aparició de de diferents protagonistes amb reclamacions económiques (demanar el doble de la fitxa ja estipulada) i amenaces de portar al jugador a la Premier League han provocat la fartada de Jesús García Pitarch.

Esta informació contrastada per Radio València Cadena SER, tira a terra totes aquelles situacions en les que totes les parts pareixien convençudes en que Mestalla era una bona destinació per al jove internacional per Croàcia, tot i que quedava tancar l’acord vist també la intenció que el jugador mostrava, la de tractar de convèncer a Luis Enrique de la manera que siga.

A més a més, el propi Alen Halilovic s’ha quedat en l’amarga noticia de quedar fora de la llista definitiva de Croàcia per a l’Euro 2016 de França que començarà d’ací a menys de set dies.