La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’opció de Guaita comença a activar-se
,

L’opció de Guaita comença a activar-se

COMPARTIR

728-90

Després de saber que La Liga s’iniciarà a partir del pròxim 8 de juny, molts clubs de Primera ja tenen un ull posat en el mercat de fitxatges d’estiu. El club valencianista cercarà reforços per al centre de la defensa i per a la porteria.

Segons ha informat As, la Direcció Esportiva del conjunt de Mestalla han elegit a Guaita com a principal candidat. El porter del Crystal Palace ja ha tingut contacte amb l’entitat valencianista, ja que acaba contracte a juny de 2021, i si el club londinenc vol traure benefici econòmic, haurà de vendre’l esta temporada.

El seu bon rendiment a la Premier ha despertat l’interés de grans clubs, però segons ha apuntat el mateix diari, el de Torrent estaria encantat de tornar a vestir la camiseta del VCF.

Fa setmanes, Golsmedia ja va avançar el seu nom, el qual se suma a la llista de porters que han sonat per a ocupar la porteria de Mestalla. Cillessen té ofertes d’Holanda, però encara li queden onze jornades per a demostrar perquè el VCF va pagar 35 milions per ell.

El porter és indiscutible al Palace i ha aconseguit mantindre la porteria a zero en nou ocasions.

L’experiència també podria ser un factor clau. Als seus 33 anys té un llarg recorregut en el món del futbol, a més de tindre’l al mateix club.