+  FITXATGES  

L’Olympique no esperarà en la venda d’Imbula

Per Blanquinegres · 18 Juny, 2015

El conjunt francès propietària dels drets de Giannelli Imbula, l’Olympique de Marsella, té presa per vendre al jugador per una quantitat superior als 15 milions d’euros.

Quan pareixia que tot caminava cap a l’acord VCF-Imbula-Marsella, el fitxatge sense consens de Rodrigo Caio va paralitzar tot tipus de moviment per part de l’actual secretaria tècnica, fins que tornaran tots a seure a una mateixa taula per tractar de llevar ferro a l’assumpte.

Esta negociació congelada per Imbula, no durarà massa temps. L’Olympique de Marsella, segons s’apunta des d’el país veí, no allargaria l’agonia fins passar el cap de setmana. Passat esta data límit, el conjunt marsellès entraria a parlar amb altres Clubs interessats com son les dos entitats de Milà –AC i Inter, tot i que el jugador té el ple convenciment de jugar la pròxima campanya a Mestalla.

Estes exigències/preses de l’OM, venen obligades, ja que el conjunt de la Ligue 1 ha de retre comptes davant la LFP francesa, quadrant el seu balanç de comptes per més de 15 milions, abans que acabe el mes de juny. Per este motiu no hi ha temps a perdre i el VCF ha de, primer, esclarir el seu organigrama per, posteriorment, entra de ple o rebutjar definitivament la contractació del mig centre, Giannelli Imbula.