Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’oferta del VCF per Diawara podria ser acceptada

Per Blanquinegres · 09 Juny, 2016

Tot i el bloqueig en quant a confecció esportiva, l’entitat valencianista treballa per tal de convèncer als que la temporada que ve han de ser protagonistes a Mestalla. Això passa per avançar-se a altres Club amb major ritme de treball i que sense limitacions tan greus com la dels blanquinegres poden signar els acords de manera molt més ràpida.

Des d’Itàlia, el conegut periodista de la Sky Sports, Luca di Marzio indicava que el Bolonya podria haver cedit ja en les seues pretensions davant l’oferta que el VCF hauria presentat davant el conjunt ‘rossoblu’. L’objectiu italià és la de poder traure una quantitat propera als 18 milions d’euros i el VCF podria trobar-se vora els 15, una diferencia prou salvable entre ambdues entitats per tal de tancar l’acord.

Mentres tant, el Nàpols podria ser altra de les opcions que el jugadora africà podria tindre en cartera. En estes és on el VCF pot vores perjudicat davant la seua situació econòmica, nugat de peus i mans per tal de poder moures al mercat de fitxatges.