La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’oferta de l’Atlètic de Madrid per Soler no arriba a 15 milions
,

L’oferta de l’Atlètic de Madrid per Soler no arriba a 15 milions

COMPARTIR

Carlos Soler es troba ara mateix en terres suïsses amb el cos en els entrenaments, però sens dubte és complicat que la seua ment no es trobe en el seu futur. En menys d’un any, finalitzarà el seu contracte i serà lliure per a signar amb l’equip que vulga. De moment els seus primers dies a València estan sent bons, amb intensitat i serietat, però ara mateix tot és una incertesa respecte al seu futur.

Dos dels equips que més han apostat per ell i han mostrat un interés seriós pel seu fitxatge ha sigut la Roma. No obstant això, sembla que l’oportunitat de marxar-se a Itàlia s’ha esfumat després que en el dia de hui es coneguera el fitxatge de Dybala. A pesar que va arribar lliure, la Roma pràcticament tanca eixa posició i descarta a Guedes. D’altra banda, en cap moment van arribar a estar prop de poder arribar a un acord ja que l’oferta de la Roma posava sobre la taula jugadors. A causa de la situació de mercat, club necessitava “cash”.

L’altre equip que també ha barallat per Soler ha sigut l’Atlètic de Madrid, encara que la seua situació econòmica no li permetia fer una gran aposta pel valencià. Segons ha explicat Tribuna Deportiva, l’oferta més alta que ha presentat l’Atlètic de Madrid no ha sigut superior a 15 milions d’euros.