Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’objectiu esportiu i econòmic que té Kiat Lim amb el València

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2022

El València C.F acaba de publicar una entrevista de prop de 10 minuts amb el fill de Peter, Kiat Lim. Després d’estos dies a València, Kiat ha tingut reunions amb pràcticament tots els estaments del club: ha sopat amb Gattuso i Corona, ha visitat la Ciutat Esportiva de Paterna i el Nou Mestalla i ha tingut una reunió amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

En l’entrevista, Kiat Lim ha incidit especialment en el “canvi” que s’ha donat en el club al llarg dels últims mesos i s’ha referit als objectius dels pròxims anys com a Club

“Nosaltres, com a Club, sempre volem jugar a Europa. Este és un objectiu comú i una ambició de totes les parts involucrades. Cal trobar un equilibri molt delicat entre les necessitats esportives i econòmiques del Club. Trobar eixe equilibri no és fàcil, però és una cosa que tots estem treballant molt dur per a aconseguir. A més, perquè puguem rendir constantment a un alt nivell, primer s’ha d’aconseguir una estabilitat econòmica. No sols volem una temporada en la qual ho fem molt bé, i després la pròxima temporada no rendim. Crec que això no és el que volem, ja que després de tot som un gran Club i volem jugar a Europa de manera constant, any rere any. Perquè això succeïsca, primer ha d’haver-hi estabilitat econòmica en el Club.

L’objectiu és guanyar. Açò és futbol. Ens estem esforçant molt, però al final els resultats són el que importen i ho entenc. És una cosa que esperem aconseguir amb la revitalització del projecte. Amb esta reestructuració entenem que eixirem d’esta situació molt més forts que abans. Amb Layhoon com a presidenta i amb mi podent finalment representar al Club de manera oficial. És una cosa que em fa molt feliç i m’il·lusiona de cara al futur.”