Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Llista de jugadors en venda de cara a la pròxima temporada

Per Cristian Año · 14 Abril, 2016

 

Segons van informar en el programa d’ahir de SER Deportivos, Suso Garcia Pitarch ja té pensades unes idees de cara a la pròxima temporada, i ja va planificant una nova plantilla.

Si es seguiren les instruccions de Pitarch al 100%, un total d’onze jugadors estarien en la llista de possibles traspassos. Recalcant que tot dependria del tipus d’oferta que arribara, les possibles eixides podrien ser: Alves, Yoel, Lucas Orban, Abdennour, Parejo, Enzo, Piatti, R. de Paul, Vezo, Negredo i Feghoulí. En algun cas, la decisió es basa en l’edat, com en Alves. En altres, com Parejo i Enzo, l’oferta s’acceptaria si fora una bona quantitat. En el cas d’Abdennour, s’intentarà que Mendes aconseguisca una bona oferta per ell i la resta, com Negredo, R. de Paul o Piatti, s’intentaria buscar un traspàs per estalviar-se pagar les seues fitxes.

Negredo és un dels més complicats, ja que no es recuperaria el que ha costat i a més a més el jugador té la intenció de quedar-se a València per motius familiar entre d’altres.

L’altra llista la componen els jugadors que no hi ha intenció de vendre, deixant clar que si arriba una bona oferta, es podria estudiar. Serien: Ryan, Jaume, Mustafi, Gayà, André, Alcacer, Cancelo, Danilo (diverses opcions, tornar-lo gratis o pagar 15 milions pel 100% dels drets federatius -Encara que l’Sp.Braga conservaria un 50% de la plusvalia del jugador-), Santos, Siqueira (li queda 1 any cedit), Cheryshev, Santi Mina i Rodrigo Moreno. En el cas de Cheryshev, s’intentaria que es quedara un any més cedit, i si poguera ser (cosa difícil), comprar-lo, mentre en Rodrigo Moreno, s’espera una millora de futur, ja que va ser una aposta personal per part de Peter Lim.

L’altra llista, la de jugadors on la seua eixida o permanència és indiferent, la completarien: Barragan, Javi Fuego i Bakkali.

Per últim, Suso tindria la idea de buscar l’arribada de 2 centrals, 1-2 migcampistes, 1 extrem, quedar-se amb el lateral Siqueira, i buscar 1 davanter tant com si Negredo se’n va com si es queda.