Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’Inter de Milà està molt interessat en Jesús Vázquez

Per Pablo Marquez · 17 Novembre, 2022

Jesús Vázquez és un dels projectes més interessants que ha passat per Paterna en els últims anys. El jove lateral ha mostrat unes qualitats prodigioses i en el València tenen un gran dilema amb ell.

Ara mateix, des del club són conscients que no poden donar a Jesús Vázquez la possibilitat de ser titular indiscutible, ja que per davant d’ell està José Gayà, capità i llegenda del València.

Moviment del representant de Jesús Vázquez

Mentretant, segons ha informat Plaça Deportiva, l’agència de representació de Jesús Vázquez ha viatjat per Anglaterra i Itàlia per a veure el possible moviment dels seus futbolistes. De fet, l’Inter de Milà està molt interessat en adquirir al lateral del València. Per este motiu, podria produir-se pròximament una telefonada per a fer una oferta oficial.

L’Inter està molt interessat

Ara mateix, segons apunta des d’Itàlia el periodista Paolo Bargiggia, l’Inter de Milà estaria disposat a pagar 1,5 milions d’euros al València per la cessió de Jesús Vázquez.

A més d’això, si el rendiment del jugador del València fora positiu, l’Inter de Milà estaria valorant la possibilitat d’incloure una opció de compra de set milions d’euros per a quedar-se a Jesús Vázquez en propietat.