Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lim vol vendre a Guedes

Per Gerard Gálvez · 20 Maig, 2021

El València ha de vendre jugadors per a quadrar els comptes d’aquesta temporada. El club ha de desprendre’s d’actius per una quantitat pròxima als 35 milions d’euros. Molts han sigut els noms que han eixit per a abandonar el club aquest estiu, però hi ha un que sembla que Lim té decidit des de fa mesos. Segons ha informat Ser Deportivos València, Lim segueix amb la intenció de vendre a Gonçalo Guedes.

Preu d’eixida

El preu d’eixida que s’hauria fixat Peter Lim per a la venda del portugués seria de 40 milions, un poc menys del preu que va pagar el València en 2018 quan el va fitxar del PSG. Segons la web Transfermarkt, especialitzada en preus de mercat, el portugués ha rebaixat el seu valor des dels 40 milions (quan va fitxar pel València) fins als 15 milions.

Gran final de temporada

Malgrat que la idea de Lim de vendre a Guedes sembla que és de fa mesos, el tram final de temporada del jugador portugués ha demostrat que és un dels millors jugadors de l’equip i un dels futbolistes més determinants de la plantilla. El seu bon final de campanya pot fer que vaja amb Portugal a l’Eurocopa i puga augmentar el preu de venda del jugador.

Recanvi de Guedes

El que més espanta respecte a la venda de Guedes és el jugador que vaja a arribar a València. Si és que arriba algú. El València porta sense fitxar en propietat a un jugador des del mercat d’estiu de 2019, quan va fitxar a Thierry Correia.