Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lim vol fitxar al nadal

Per Blanquinegres · 17 Desembre, 2019

L’arribada del màxim mandatari el passat cap de setmana a la capital del Túria venia amb doble sentit. La primera, per a presenciar el partit davant el Reial Madrid; i la segona, per a reunir-se amb la direcció esportiva del club. Malgrat la negativa d’Albert Celades en la roda de premsa del diumenge en la qual va afirmar no tindre informació del Singapurés, ahir el president, Anil Murthy, va afirmar que, “ Peter Lim ha parlat amb Celades en diverses ocasiones per telèfon des de la seua última reunió i ha vingut directament per a parlar sobre la plantilla i les seues necessitats”, i ahir aquesta trobada es va fer realitat.

Sense director esportiu, les tasques d’atraure noves cares recau sobre les figures de Jorge López i el propi tècnic andorrà, tal com va indicar en el post partit enfront al Reial Madrid, “Estic ací per a ajudar al club al que faça falta, sóc un empleat i si em demanen la meua opinió la donaré i si crec que hi ha alguna cosa que es pot millora per descomptat que sí”.

Davant l’espera de l’arribada del mercat hivernal, la situació de la plantilla està pràcticament en el punt inicial del passat estiu. La necessitat de reforçar-se en el lateral dret, després de l’insuficient fitxatge de Correia i la lesió de Piccini, és una de les prioritats per a Celades. D’altra banda, un substitut per a Dani Parejo seria un altre dels punts que ha d’enfortir els de Mestalla.