Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim ha pagat més de vint milions d’euros acomiadant entrenadors

Per Pablo Marquez · 04 Maig, 2021

La gestió de Peter Lim en el València CF és molt criticada per la gran majoria de l’afició. La seua poca paciència i el fet d’haver contractat a entrenadors sense cap experiència prèvia ha provocat que el València no haja sigut capaç de consolidar-se durant els set anys de Peter Lim en el club valencià.

L’empresari singapurés va convertir-se en el màxim accionista del València CF en octubre de l’any 2014. Al llarg d’estos set anys, Peter Lim ha contractat un total de huit entrenadors des que va a arribar al València. Eixa poca paciència ha desencadenat la destitució de set d’ells.

Més de vint milions d’euros en quitances

De fet, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València de Peter Lim ha pagat més de vint milions d’euros en quitances per als set entrenadors que Lim ha decidit destituir. El primer entrenador acomiadat va ser Juan Antonio Pizzi. El tècnic argentí no va comptar amb la confiança del màxim accionista, perquè Lim ja tenia clar que volia a Nuno Espirito Santo. Per esta raó, Lim va trencar el contracte de Pizzi i va pagar-li més de dos milions d’euros de quitança, segons ha indicat Hèctor Gómez.

Després de Pizzi, Nuno Espirito Santo va ser acomiadat una temporada després, perquè l’equip no havia aconseguit bons resultats i estava fora de posicions europees. Lim va destituir a Nuno en la seua segona temporada i va pagar-li tres milions i mig d’euros bruts.

L’entrenador que més diners li ha costat a Lim ha sigut Marcelino García Toral. El tècnic asturià havia format un gran projecte en el club de la Capital del Túria, però les discrepàncies amb Lim varen provocar la marxa de Marcelino. El periodista de Tribuna Esportiva ha assenyalat que Marcelino i el seu cos tècnic varen rebre sis milions d’euros bruts per haver abandonat el València pel desig del propietari.