Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Lim anirà a la “final” d’Àmsterdam i visitarà Mestalla

Per Josep Prats · 28 Novembre, 2019

Peter Lim visitarà València per primera vegada després de l’ocorregut el passat estiu amb l’eixida de Marcelino i Alemany. La seua visita també coincidirà amb la Junta d’Accionistes. Encara que la seua presència a la Junta no està assegurada.

Segons Rafa Villarejo en la Cadena Cope, el propietari del València viatjarà cap a Amsterdam per a veure el futur del conjunt valencianista a la Champions. Eixe partit es disputarà el 10 de desembre. Després d’eixe enfrontament, Lim posarà rumb cap a la capital del Túria i presenciar també el partit davant el Reial Madrid el dia 15.

L’última vegada que Peter Lim va veure un partit del seu equip va ser a la final de Sevilla. Dies abans d’eixe encontre, va estar al vestidor del José Zorrilla per a celebrar la classificació per a la Champions aconseguida a l’estadi val·lisoletà. La seua última presència a Mestalla fou a la semifinal de l’Europa League el passat 9 de maig. Ara tornaria amb un clima més atípic, ja que té a la majoria de l’afició contrariada.