ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Libertad VCF prepara una nova “acció” contra Meriton

Per Alex Alfaro · 10 Septembre, 2023

El valencianisme afronta la temporada una vegada més amb una doble missió: secundar de manera incondicional al jove equip de Rubén Baraja i defensar al club de la gestió de Peter Lim.

Els col·lectius han fet un pas avant aquesta setmana després d’escoltar la presidenta Layhoon Chan en l’autoentrevista del dimecres justificar a Peter Lim, fer una valoració positiva del mercat a diferència del que pensa el Pipo i assumir públicament per primera vegada en la ‘era Lim’ que l’objectiu de l’equip és «mantindre’s en primera divisió».

El col·lectiu d’oposició a Peter Lim, Libertad VCF, prepara noves «accions» en un full de ruta amb «novetats per a tindre esperança a recuperar el València». Així es va decidir en la junta celebrada el divendres després de més de sis hores de reunió.

Per al dissabte proposaran una acció senzilla, però al mateix temps original que confien que tinga impacte, principalment centrada en la figura de Peter Lim. Al llarg de la setmana es farà públic a través d’un comunicat oficial. L’última acció sota el lema «No li fallarem a l’escut» va ser un èxit al final de la temporada passada. Milers de valencianistes van desafiar a la calor i van prendre els carrers de la ciutat el 17 de juny per a dirigir-se a les seues recentment renovades institucions i demanar-los que articularen les negociacions que siguen a la seua mà perquè Peter Lim marxe de Mestalla.

No obstant això, Libertad VCF considera que encara no és el moment d’eixir al carrer a manifestar-se. Malgrat el mercat de fitxatges i de les dos derrotes consecutives, ara mateix es tem al fet que no siga un triomf. És per això que han pres la decisió d’únicament dur a terme 2 o 3 manifestacions importants al llarg de la temporada.