L’espectacular gol d’Hugo González i Martín Tejón amb el València Mestalla

Per Alex Alfaro · 19 Novembre, 2023

El València Mestalla ha aconseguit una important victòria aquest migdia contra el Formentera (1-3). Els homes d’Angulo arribaven al partit després de véncer 3-2 en el Puchades a La Nucia en l’últim partit.

El primer equip a marcar va ser el conjunt visitant, que va aprofitar l’ocasió per a inaugurar el marcador amb un gol d’Hugo González en el minut 18. Després d’això, la primera part va finalitzar amb un resultat de 0-1.

Després d’un gol del Formentera, el València es va saber sobreposar-se i es va tornar a avançar amb un altre gol espectacular d’Hugo González des de fora de l’àrea que han pogut gravar els nostres companys de La Veu de Puchades.

L’últim gol del partit va ser obra de Martín Tejón de falta directa per a tancar el partit.