ACTUALITAT  

Les vendes que ha de fer el València abans del 30 de juny de 2024

Per Alejandro Fernandez · 13 Novembre, 2023

L’entitat valencianista ha posat a la disposició dels accionistes del club la informació detallada dels comptes de l’exercici anual acabat el 30 de juny de 2023. En els comptes publicats queda detallat que el València necessitarà realitzar una sèrie de vendes per a tancar l’any sense pèrdues.

La despesa en plantilla ascendirà fins als 60 milions d’euros i tornarà a ser una vegada més la principal despesa del club. Per a equilibrar el pressupost, el València planeja obtindre ingressos per valor de 24 milions mitjançant vendes, amb l’objectiu de tancar l’any sense registrar pèrdues. D’aquests 24 milions, una part significativa ja s’ha recaptat durant l’estiu amb l’eixida i les vendes de diferents futbolistes.

El València es va desfer d’una part de la plantilla i no va fitxar una gran quantitat de jugadors, la qual cosa li va fer a l’entitat estalviar-se uns diners que no anaren per reforçar el bloc de Rubén Baraja. Malgrat les vendes que farà el club de Mestalla, el mercat hivernal és una bona oportunitat per a aconseguir les aspiracions europees i una suma de diners la següent temporada.

En els comptes, el València anticipa que generarà 99 milions d’euros en ingressos durant la present temporada. Així mateix, els ingressos provinents de competicions experimenten una nova disminució, arribant a aconseguir els 7 milions d’euros. 

A més, els ingressos que provenen d’abonats i socis ascendeixen fins als 15 milions d’euros, i els ingressos per televisió es redueixen a 59 milions d’euros. S’espera que els ingressos per comercialització i publicitat es mantinguen estables, i arriben a aconseguir els 17,5 milions d’euros.