Les tres greus derrotes del València de Meriton en Copa del Rei

Per Pablo Marquez · 28 Gener, 2021

Des que Meriton va fer-se amb la majoria accionarial del València CF, el València ha caigut de forma estrepitosa a la Copa del Rei en tres ocasions. De fet, segons ha informat el periodista valencià, Carlos Rosique, tres de les nou pitjors derrotes del València en Copa durant els últims noranta anys han sigut amb Meriton gestionant el club.

Ahir, el València va caure 3-0 a l’estadi Ramon Sánchez Pizjuán davant el Sevilla. En el minut trenta-huit, el València ja perdia per tres gols i el partit estava sentenciat. No obstant això, cal recordar quines són les altres dos grans derrotes del València de Meriton en Copa del Rei.

EL 7-0 DEL BARÇA I LA VICTÒRIA DEL CELTA PER 1-4

El 10 de febrer de 2016, el València va enfrontar-se al Barça en les semifinals de la Copa del Rei. Eixe dia, Gary Neville era l’entrenador i va sofrir una de les pitjors derrotes de la història del València CF. Eixe dia, el Barça va marcar-li set gols a l’equip de la Capital del Túria.

Un any després, un València amb moltes baixes rebia la visita del Celta de Vigo. El partit era d’octaus de final de Copa del Rei. Eixe dia, el Celta va marcar-li al València quatre gols en Mestalla i el resultat final va ser 1-4.

UNA COMPETICIÓ QUE NO AGRADA A MERITON

Amb la derrota d’ahir, ja són tres partits en els quals el València de Meriton cau de forma estrepitosa. Esta competició no li agrada molt a Peter Lim, ja que no genera els mateixos beneficis econòmics que la lliga o la Champions.

Cal recordar que Meriton va demanar-li a Marcelino Garcia Toral que no guanyara la copa i que només pensara en la lliga. Al final, Marcelino i el València varen guanyar la copa i va ser una de les situacions que va provocar la seua destitució tres mesos després.