ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les preocupacions del València sobre les vendes en el mercat d’hivern

Per Alex Alfaro · 15 Novembre, 2023

Miguel Ángel Corona va aparéixer fa unes setmanes en la premsa anglesa per a assegurar que la intenció del club en cap cas era vendre a Javi Guerra. Sense anar més lluny, el Director Esportiu del club va parlar en la prèvia del partit en el Santiago Bernabéu en la televisió amb drets per a confirmar que gaudirem, diu ell molt anys dels futbolistes de la Quinta del Pipo: Javi Guerra, Diego López, Alberto Marí, Fran Pérez, Mosquera… com si d’ell depenguera.

La realitat és que Corona en els últims mesos ha tingut veu i vot en la selecció de futbolistes d’operacions menors, però mai en els paràmetres econòmics o en les grans vendes com va ser la de Yunus Musah: va portar la negociació però mai va tindre la veu final o va decidir el preu (si de Corona haguera depés, hauria venut a Yunus Musah per 15 milions d’euros perquè considerava que era impossible arribar als paràmetres marcats per Lim).

La gestió de Peter Lim ha permés que el València pràcticament es trobe a un punt d’equilibri. Sense anar més lluny, amb una xicoteta venda abans del 30 de juny cobriria els 24,9 milions d’euros de vendes previstos en el pressupost present en els comptes anuals.

Segons ha informat el Diari AS, el València té por al fet que en el pròxim mercat d’hivernal arribe una oferta important per un dels jugadors nomenats anteriorment i Lim accepte l’operació. El compromís de la gerència local amb Rubén Baraja és mantindre el mateix bloc i com a mínim no afeblir-lo. No obstant això, és una qüestió que no poden garantir al 100% i per això eixe temor.