Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Les paraules de Gary Neville sobre la seua etapa en València

Per Pablo Marquez · 26 Maig, 2021

Gary Neville va ser l’entrenador del València durant uns mesos en la temporada 2015 – 2016. L’exjugador anglés no tenia cap experiència en la banqueta i no va ser capaç de traure bons resultats en el club valencià. De fet, encara es recorda la derrota per 7-0 davant el FC Barcelona.

Gary Neville ha comentat en diverses ocasions que no estava preparat per a ser entrenador. En este moment, l’antic entrenador del València ha declarat al diari The Athletic unes experiències que va viure en la Capital del Túria.

Dani Parejo va vindre a veure’m en la finestra de traspassos del mes de gener i em va preguntar si es podia anar del València. Ell sentia que s’havia acabat el seu temps en el club. Javi Fuego també va demanar eixir.

Parejo pensava que la seua relació amb l’afició s’havia trencat. Ell ho estava passant molt mal, perquè no era un moment fàcil per al club.

Jo no era un entrenador amb l’experiència suficient per a saber com traure el millor rendiment possible d’ell. No vaig ser bo. Dani neccesitava un entrenador capaç de traure-ho d’eixa difícil situació futbolística i personal. No vaig ser jo.

Dani Parejo és un jugador excepcional. És el tipus de jugador que podria jugar amb Pep Guardiola en el Manchester City o en el Barça de Luís Enrique, però és possible que no siga capaç de jugar en equips de Klopp o de Sir Alex Ferguson.

Unai Emery és conscient que pot aconseguir la millor versió de Dani Parejo, però jo no vaig ser capaç.