La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les negociacions entre el València i Soler estan en punts molt diferents
,

Les negociacions entre el València i Soler estan en punts molt diferents

COMPARTIR

El València travessa una situació econòmica prou complicada. El club de la Capital del Túria està pendent de vendre als futbolistes amb més valor de la plantilla per a poder confeccionar la plantilla i preparar la temporada. Ara mateix, Gattuso està preocupat, ja que sap que els fitxatges tardaran en arribar. 

Soler eixirà del València 

Un jugador que compleix amb estes condicions és Carlos Soler. El jove futbolista acaba contracte amb el València en juny de 2023 i no renovarà amb el club valencià. Ara mateix, segons ha informat el diari Superdeporte, les dieferencies en les negociacions entre Carlos Soler i el València són insalvables. Per este motiu, tot fa indicar que el migcampista eixirà en este mercat d’estiu. 

No obstant això, el club de la Capital del Túria no és optimista amb la situació de Carlos Soler. En el club reconeixen que serà complicat que arribe una oferta superior als vint milions d’euros per Carlos Soler. El València és conscient que este és l’últim any de contracte del migcampista valencià. Per este motiu, els clubs interessats prefereixen no fer una gran inversió per ell, ja que podrien fitxar-lo de forma gratuïta l’estiu següent. 

El problema per al València és que el mercat està parat i cap equip ha fet una oferta formal per Carlos Soler. Sí que hi ha interés d’altres clubs, però de moment no s’ha materialitzat en una oferta econòmica. El València està a l’espera, perquè necessita vendre a Soler per a confeccionar la plantilla. 

Els clubs interessats en Soler

A Soler no el val jugar l’any que ve en qualsevol equip, i esta situació complica la seua eixida, ja que els conjunts on a ell li agradaria jugar estan en problemes econòmics o no el tenen com a primera opció. És el cas de Barça i Atlètic de Madrid.

El conjunt català ha activat les palanques econòmiques i ara pot fitxar, però prioritzen incorporar a futbolistes que tenen avançats, com és el cas de Koundé, Lewandowski… D’altra banda, l’Atlètic de Madrid té problemes per a afrontar noves incorporacions. No obstant això, Simeone està molt interessat en Carlos Soler i espera que el club puga fer un esfroç econòmic.