La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les negociacions entre el València i Arthur Melo s’han complicat
,

Les negociacions entre el València i Arthur Melo s’han complicat

COMPARTIR

Gennaro Gattuso té clar que s’ha de reforçar el migcamp. No obstant això, el tècnic italià no només pensa en un sis, Gattuso té clar que també és necessària la incorporació d’un huit capaç de crear joc i jugar a l’estil que a ell l’agrada. 

Baix estes idees de Gattuso, va aparèixer l’opció d’Arthur Melo. El migcampista brasiler no entra en els plans de la Juventus i vol eixir per a poder disputar el Mundial. Durant les últimes setmanes, Arthur Melo ha sonat amb molta força per a vindre al València CF. De fet, el migcampista brasiler va donar el sí a jugar amb Gennaro Gattuso. 

Arthur Melo, lluny del València

Ara mateix, la situació ha canviat. Segons ha informat el periodista italià, Matteo Moretto, l’operació d’Arthur Melo al València CF s’ha complicat molt. Les negociacions encara no s’han trencat, però sí que estan prop de trencar-se. 

Una de les condicions per a l’arribada d’Arthur Melo era la marxa de Maxi Gómez o de Marcos André. A dia de hui, cap dels dos futbolistes ha eixit de la plantilla i açò ha complicat el fitxatge del migcampista de la Juventus. Ara mateix, Arthur continua sent la principal opció de Gattuso, però ja no hi ha tanta esperança amb la seua arribada. 

Salari molt elevat

El principal problema de la incorporació d’Arthur era el seu salari. El València estava tractant d’arribar a un acord amb la Juventus sobre qui pagava cada percentatge de la fitxa del jugador. El que passa és que Arthur té una fitxa prou elevada i el jugador havia de renunciar a molts diners si volia firmar pel València. 

Maxi i Marcos André continuen en plantilla 

Ara mateix, no s’ha descartat l’arribada d’Arthur Melo, però està molt més complicada que fa una setmana. Les eixides de Maxi o Marcos André estan parades i el València no ha pogut alliberar una plaça d’extracomunitari per a poder fer un lloc a Arthur.