ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València inicia conversacions per renovar a Jesús Vázquez

Per Javi Richart · 06 Maig, 2024

El rendiment de Jesús Vázquez a les últimes jornades, després de la lesió de Gayà, ha sorgit efecte al València CF. El lateral de Mèrida acaba el seu contracte amb el club che en juny de 2025. Per això, com informa Nacho Sanchis per a Relevo, als pròxims dies el club iniciarà les negociacions amb el futbolista per ampliar el seu acord. 

La predisposició del club i del jugador és la de continuar de la mà. En canvi, s’hauran de negociar alguns terminis com els anys de contracte o el salari. La lesió que va patir aquest diumenge contra l’Alabés no serà un obstacle, ja que tan sols el tindrà fora dels terrenys de joc durant unes setmanes.

Han sigut mesos durs per a Jesús Vázquez, qui va patir un problema neuromotor que quasi el retira del futbol. No obstant això, tot ha canviat afortunadament, i el seu rendiment a les últimes jornades ha sigut molt bo, especialment a nivell defensiu.

El jugador extremeny ha disputat 23 partits aquesta temporada, tot i que la majoria han sigut com a suplent. Jesús Vázquez s’ha guanyat la confiança de Baraja i el cos tècnic i, si tot va bé, continuarà defensant el lateral esquerre del València CF.