ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les intencions de Peter Lim amb Mamardashvili

Per Alex Alfaro · 26 Septembre, 2023

Mamardashvili va completar a Almeria una de les seues millors actuacions des que és porter del València. Això és el que diuen els números. El porter georgià va realitzar un total de huit parades. Des que és el guardià de la meta ché és el seu rècord personal, sempre que ha puntuat el seu equip. Dit d’una altra manera, hi ha hagut altres partits que ha parat més però ha sigut en duels que el València va perdre. I això que la sensació que se li va quedar va ser agredolça perquè dos d’eixes huit parades van acabar als peus d’Arribas que li va batre en dos ocasions.

Mamardashvili té enfront d’ell una temporada molt important. El passat estiu, el porter georgià donava per fet que es produiria la seua eixida del València. És més, fins pràcticament l’últim dia de mercat, la seua agència de representació va estar fent cridades en busca d’una porteria que s’obrira per a Mamardashvili.

És per això que el rendiment de Mamardashvili en els pròxims mesos condicionarà si finalment fa eixe pas cap avant i crida l’atenció dels clubs importants a nivell europeu. Mamardashvili sap que la seua estada a València té les hores comptades, i és que tal com ha informat el Diari AS, el València té el convenciment que este estiu puga arribar una oferta que convença a Peter Lim perquè aprove la venda.

En el curs passat, el porter ho va jugar tot: els 38 partits de lliga complets, la semifinal de la Supercopa contra el Madrid; i els tres partits de Copa. Només es va perdre 12 minuts de la primera eliminatòria de Copa, davant La Nucia, perquè Gattuso li va donar 12 minuts a Iago Herrerín. Esta temporada també ho ha jugat tot, amb el que acumula 48 titularitats seguides