La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les intencions de Koba en el mercat d’hivern
,

Les intencions de Koba en el mercat d’hivern

COMPARTIR
Koba s’ha convertit en una opció molt vàlida per al València CF. El migcampista francés s’ha guanyat un lloc en la rotació de l’equip de la Capital del Túria. De fet, Koba ha sumat dos titularitats consecutives. El dijous va començar d’inici i va marcar un gran gol de falta davant l’Utrillas en l’eliminatòria de la copa del rei. Després d’açò i a causa de la gran quantitat de baixes, José Bordalás va prendre la decisió de ficar-lo com a titular en la victòria del diumenge passat davant el Celta de Vigo.

Koba vol quedar-se

Koba està aconseguint protagonisme en la plantilla i hi ha dubtes amb el seu futur, ja que no s’esperava esta magnífica progressió. Per este motiu, la situació de Koba en este mercat d’hivern ha canviat. Segons ha informat el periodista del diari AS, Nacho Sanchís, Koba no té la intenció d’eixir en este mercat d’hivern.

El jove futbolista té clar que vol jugar. Per esta raó, Koba prefereix quedar-se en el València i intentar guanyar-se un lloc en la rotació del club valencià que eixir a un altre club en el qual no puga tindre minuts. La seua progressió és molt sorprenent i haurem de veure com evoluciona la seua participació en l’equip al llarg de les pròximes setmanes.

Un gran futur per davant

Koba té un futur molt prometedor i el València vol cuidar al seu futbolista per a poder tindre un gran valor en les pròximes temporades. El passat estiu es va buscar una eixida en forma de cessió per a Koba, però no es va concretar res. Ara mateix, el futbolista té més opcions per a eixir, però la seua intenció és continuar en el València i millorar de la mà de José Bordalás.