Roncaglia rememora la seua estrena amb l’Argentina al costat de Garay

Per Blanquinegres · 11 Febrer, 2019

Si calguera posar-li una nota al debut de Roncaglia amb el Valencia CF, se li hauria atorgat un excel·lent per aclamació. No semblava un nouvingut. Segur amb la pilota als peus, intel·ligent en la lectura del joc per a anticipar-se a l’adversari, molt bé al tall llançant-se al sòl, atent, contundent en les pilotes aèries… fins va tindre a prop el gol, quan en el minut 68 de partit va rematar un córner tret amb mestratge per Parejo que va marxar fora per poc.

El polivalent defensa argentí es va portar l’ovació de Mestalla, sense donar opció a Oyarzabal en tot el partit quan apareixia, que sentia de prop el seu alé quan rebia la pilota. Va ser un partit pràcticament perfecte arrere de Roncaglia en els seus primers minuts com a valencianista amb el dorsal ‘4’ a l’esquena, rememorant l’estrena que va tindre en el seu moment amb la Albiceleste al costat de Ezequiel Garay.

Lluint l’elàstica de la selecció de l’Argentina, Roncaglia va debutar el 16 de novembre de 2013 en un partit amistós davant l’Equador que va acabar 0-0, dia en què el seleccionador Alejandro Sabella va alinear d’inici a l’actual futbolista del Valencia CF al costat de Garay. L’única diferència respecte al seu debut amb la albiceleste va ser la seua posició en la rereguarda, ja que Roncaglia va ocupar el lateral dret, al costat de Garay, Marcelino va optar per col·locar als dos en l’eix de la defensa, amb el ‘4’ assumint el rol de central esquerre i quallant una brillant actuació.