Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les condicions de Lato per a renovar

Per Alex Alfaro · 02 Novembre, 2022

Toni Lato ha sigut un dels nos propis de l’inici de temporada. El lateral va dur el braçalet de capità i va alçar a tot Mestalla amb un espectacular gol només començar el partit. Va ser una nit màgica per a Lato, el qual va ser acomiadat per Mestalla amb una ovació espectacular.

Ara mateix, Toni Lato ha entrat en el seu últim any de contracte. El jugador sempre ha manifestat el seu gran sentiment valencianista. No obstant, serà un tema que es tractarà en profunditat en Singapur.

Competència al lateral esquerre

El lateral és conscient de la gran competència que hi ha en la seua posició. José Gayà és titular i capità general i tornarà el pròxim dissabte després de la seua sanció. A més d’ell, Jesús Vázquez, el qual es va perdre els dos últims partits per lesió, també està disponible per a Gennaro Gattuso.

La seua relació amb Gattuso

No obstant això, Gattuso va elogiar a Toni Lato en roda de premsa. El tècnic italià pensa que el laterla és un futbolista exemplar i que treballa com ningú cada dia en la Ciutat Esportiva de Paterna. De fet, en eixa roda de premsa, Gattuso va fer una declaració molt divertida sobre Lato. Va dir que la seua filla només té díhuit anys, però que Lato és l’home ideal per a ella. 

Opcions d’eixida

En els últims dies del passat mercat de fitxatges, Toni Lato va estar prop d’anar-se’n cedit a un altre equip. El lateral, conscient de la competència, no veia amb mals ülls fitxar per un altre equip per a tindre minuts i sentir-se més protagonista. En eixa situació, va aparéixer el Getafe el qual va demanar la cessió del futbolista.

No obstant això, finalment no va eixir endavant i Lato es va quedar en el València. Ara mateix, Toni Lato té clar que per a guanyar-se un lloc en el camp ha de continuar treballant i donar el màxim per a convéncer a l’entrenador de què és un jugador vàlid i amb opcions d’ajudar.

Les exigències de Lato per a renovar

Lat té un gran dilema per davant. Les ofertes comencen a arribar i els equips d’Europa, especialment el Bolonya a Itàlia, truquen a la porta d’un futbolista que acaba contracte el mes vinent de juny. Lato necessita sentir-se important i és per això que, tal com ha informat el periodista Salva Gomis en Tribuna Esportiva, una de les condicions més importants per a Lato és que el València aposte per ell amb un contracte de llarga duració. Les exigències econòmiques no serien tampoc altes, però sí suficients per a catalogar-ho com una aposta ferma per ell. Ara mateix és impossible que el club aposte fortament tant per Lato com per Jesús Vázquez.

Ofertes importants a nivell europeu

Toni Lato ha sigut una de les grans sorpreses d’esta temporada. En un principi, pareixia que el lateral no tenia lloc en l’equip pel gran nivell i la irrupció de Jesús Vázquez. No obstant això, a base de treball i ambició, Lato s’ha guanyat a Gattuso.

No obstant això, el tècnic italià no és l’únic que ha vist el creixement de Lato. Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, l’Ajax i el Bolonia ja han contactat amb l’entorn de Toni Lato per a incorporar-lo la pròxima temporada. 

La situació actual de Lato és la següent. El lateral acaba el seu contracte amb el València el pròxim trenta de juny. De moment, el club no s’ha dirigit als seus agents per a presentar una oferta de renovació. Per tant, si el club che no aconsegueix tancar-la, Lato serà lliure per a anar-se’n a un altre club de forma gratuïta.

Pel que respecta a Gattuso, el tècnic italià ho té clar, vol renovar a Lato. De fet, així ho va demanar a Peter Lim en la reunió de Singapur. L’entrenador ha vist en Lato un jugador molt treballador, amb ganes de guanyar i amb una gran capacitat d’aportar en moments complicats.

Haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per si el club mou fitxa i contacta amb l’entorn de Toni Lato. Mentrestant, l’Ajax i el Bolonia estan a l’espera d’una decisió del lateral de vint-i-quatre anys.