La millor informació del ValènciaCF en valencià

Les cinc diferències entre el València i l’Ajuntament per a la represa del Nou Mestalla
,

Les cinc diferències entre el València i l’Ajuntament per a la represa del Nou Mestalla

COMPARTIR

El València i l’Ajuntament continuen amb diferències i dificultats perquè es produïsca l’esperada represa de les obres del Nou Mestalla. A pesar que diferents autoritats volen vendre públicament que les diferències són mínimes, la realitat dista molt en este cas. Ara mateix, tal com ha informat la Cadena SER hi ha cinc diferències importants.

No hi ha conveni

Encara no hi ha un nou conveni damunt de la taula. És més, tal com ja informarem en Blanquinegres, este pròxim divendres es durà a terme una reunió entre alts càrrecs de l’Ajuntament en el qual es decidiran els detalls d’eixe conveni. En eixa reunió estarà Sandra Gómez acompanyada de Joan Ribó, a més de Lucía Beamud. En la reunió tècnica del passat divendres en la seu d’Urbanisme va quedar traçada una primera línia d’actuació sobre este tema. En esta trobada, els tècnics del consistori es van comprometre a presentar-li el conveni al València en un termini màxim de dues setmanes.

Aforament

En cap moment el club s’ha compromés a arribar fins als 70000 espectadors que marcava el conveni de permuta. Falta per veure si el conveni pendent accepta eixos 66.000 o és inflexible en els 70.000. Si fora així, el club hauria de decidir si puja a 70.000 espectadors, reformulant la idea d’estadi per al segon anell, zona en la qual la previsió és desenvolupar un entorn de restauració amb el qual generaria 160 ocupacions directes. No obstant això, es podia arribar a un acord de menys espectadors a canvi de menys beneficis urbanístics per al club.

Poliesportiu de Benicalap 

Les parts tampoc tenen acord respecte al cost del Poliesportiu de Benicalap. La diferència entre la idea d’inversió en la instal·lació que té el València i les prestacions que sol·licita l’Ajuntament està entorn dels cinc/sis milions d’euros tenint en compte l’IVA.

Garanties econòmiques 

Des del club, amb Inma Ibañez, Solis i Christian Schneider al capdavant, segueixen argumentat que no és necessari avalar l’obra íntegrament. Mentrestant, el govern sí que l’exigeix. La clau serà si a nivell legal les autoritats poden obligar a això per escrit en el nou conveni.

Aforament per al mundial

En la reunió d’ahir, el director general d’Esport de la Conselleria de Raquel Tamarit que exerceix de coordinador d’aquesta qüestió per part de la Generalitat va exigir que el Nou Mestalla arribara a 60000 seients nets, és a dir, llevant seients per publicitat, premsa i altres compromisos.