Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les 5 opcions que valora Jesús Vázquez per al mercat d’hivern

Per Blanquinegres · 19 Desembre, 2022

El València té un gran problema amb el lateral esquerre. Gayà, Lato i Jesús Vázquez no són compatibles per al lateral esquerre de cara a les futures temporades. Els dos últims demanen i desitgen tindre minuts i estar en un equip que veritablement aposte per ells. Esta realitat provocaria que Jesús Vázquez executara la clàusula que, a causa dels pocs minuts que ha tingut en la primera part de la temporada, li permetera eixir de manera unilateral del València cedit en este mercat d’hivern.

La situació de Lato és ben diferent ja que el pròxim 30 de juny finalitza el seu contracte i si no canvia res no seguirà la pròxima temporada en el club de la seua vida. El jugador encara no ha rebut cap oferta i la seua agència de representació, els Toldrá, estan a l’espera que el València decidisca asseure’s per a definir el futur.

Solucionar este puzle va ser una de les conclusions a les quals es va arribar després de la reunió a Singapur, però d’això ja fa pràcticament un mes i no hi ha novetats ni notícies que comptar perquè el València no ha mogut fitxa. I mentre el València actua lent, els equips es mouen. Lato es troba estudiant diferents equips de fora que li encaixen. En el cas de Jesús, Leaderbrock està oferint al jugador a tots els equips possibles.

Un dels equips als quals li encantaria poder comptar amb els serveis de Jesús Vázquez és el Torino. El seu director esportiu, Emiliano Moretti, exjugador del València i lateral esquerre, va estar la setmana passada a la Ciutat Esportiva veient des de la graderia el partit entre el València i el Clermont.

Corona reconeix la informació

Supose que Jesús està descontent com la resta de jugadors que participen poc i això és una grandíssima notícia perquè indica que vol ser protagonista, que vol jugar molt i entenc que este serà el descontent que ell té. Òbviament ell voldrà jugar més i això és fantàstic que un futbolista tinga este sentiment. En este moment estem valorant la possibilitat que isca, entre les dos parts, de forma conjunta.

Les 5 opcions que maneja Jesús Vázquez per al mercat d’hivern

El València i Jesús Vázquez estan buscant la solució que més beneficie a totes dos parts. No obstant això, ara mateix hi ha una realitat i és que  el jugador és del València i per tant és el club qui ha de tindre el control de la situació. Tal com ha informat la Cadena SER, pel cap de Jesús passen 5 opcions i cap d’elles és quedar-se al València: “una cessió simple fins al 30 de juny, una cessió per a un període de 18 mesos, cessions amb opció de compra i fins i tot el traspàs amb una opció de recuperar al jugador després d’unes temporades, ha informat la SER. Serà una decisió que el jugador haurà de prendre en els pròxims dies ja que en només dos setmanes comença el mercat d’hivern.