ACTUALITAT  

LaLiga anuncia canvis d’horaris per a la Jornada 38 després de la conclusió de la Jornada 37

Per Mauro Pérez · 20 Maig, 2024

LaLiga ha anunciat un canvi significatiu en els horaris de la jornada 38 de LALIGA EA SPORTS després de la finalització de la jornada 37. Originalment planificada com una jornada unificada, la decisió s’ha pres pel fet que no queda res en joc per als equips, per la qual cosa els partits s’han redistribuït, canviant l’hora i fins i tot la data de nou dels deu partits.

Un dels principals canvis inclou els partits programats per a les 16:15h. del diumenge. El València s’enfrontarà al Celta de Vigo en Balaídos. Amb la salvació assegurada per al Celta i el València sense opcions de classificar-se per a competicions europees, esta jornada s’espera que siga una oportunitat perquè els dos equips tanquen la temporada sense pressions.

Estos canvis responen a la falta d’objectius decisius en l’última jornada, permetent una major flexibilitat en la programació dels partits i oferint als equips i aficionats un comiat de la temporada sense la tensió habitual de les trobades decisives.

L’únic partit que manté el seu horari original és l’enfrontament entre el Reial Madrid i el Reial Betis, que es disputarà el dissabte a les 21:00h.