La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lerma i Arambarri, fitxatges prioritaris i complicats
,

Lerma i Arambarri, fitxatges prioritaris i complicats

COMPARTIR

728-90

Bordalás necessita un 6, i el necessita al més prompte possible. Els sistemes de l’alacantí acostumen a treballar-se des de darrere, i després d’aconseguir firmar el central que necessitava per a perfilar la defensa, ara li demana al club un migcampista defensiu que siga competència per a Uros Racic, que l’any passat ja va ser l’únic jugador a esta posició.

Arambarri

El fitxatge de Mauro Arambarri és pràcticament utòpic. Ángel Torres és un bon negociador i sap que podrà traure diners per l’uruguaià, un jugador que amb Bordalás ha oferit un rendiment espectacular. El Getafe demana la clàusula i el València té impossible pagar-la. Ha tractat de fer-ho en 7 o 8 anys, però el conjunt madrileny no ha acceptat esta proposta.

L’interés del mateix Getafe per Rubén Sobrino és possible que puga abaratir esta operació, però no fa la impressió que rebaixe en excés els 15-20 milions que demanen des de la capital.

Lerma

D’altra banda, la segona opció que contempla el València és Jefferson Lerma. El colombià va a eixir sí o sí del Bournemouth, ja que ha descendit a segona divisió anglesa, i ara mateix tan sols li separen 3-4 milions d’euros i l’OK de Lim de recalar al València. L’equip anglés demana esta quantitat per una cessió d’un any, mentres que el club blanquinegre es planteja la possibilitat.

Així, Bordalás continua darrere del seu migacampista defensiu. La prioritat de l’entrenador és fer un equip rocós que no encaixe tants gols com la temporada passada, i per a fer això necessita un jugador de garanties com Uros Racic, però amb ell sol no li és suficient.