ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Chelsea segueix a Mamardashvili en San Mamés

Per Alex Alfaro · 02 Novembre, 2023

Giorgi Mamardashvili s’ha convertit en un fix per a Rubén Baraja des d’abans de l’arribada del tècnic asturià. El porter georgià va arribar sense fer massa soroll, però ara és una peça clau per al València CF. El seu progrés ha sigut així fins al punt que ha superat el rècord d’una llegenda del València com Santiago Cañizares.

Mamardashvili ja du 53 partits consecutius com a titular amb el conjunt che. D’aquesta forma, supera a Cañizares (45) com el porter amb més titularitats seguides al València CF en el segle XXI. 

El porter gallec va aconseguir aquesta fita al principi d’aquest segle l’any 2000. Des d’aleshores, han passat porters com Diego Alves, Neto o Cillessen, però cap ha tingut la continuïtat de Mamardashvili. Un rècord que ha aconseguit el georgià també en gran manera per la falta de competència a la porteria. La temporada passada amb la lesió de Jaume Doménech i l’arribada de Iago Herrerín, qui tan sols va jugar 12 minuts en Copa del Rei.

Els scouts no li perden de vista

Mamardashvili va ser un dels noms propis del passat mercat d’estiu. La intenció del València i més concretament del seu amo, Peter Lim era que puguera eixir venut. No obstant això, per a sorpresa del propi jugador no van arribar ofertes en els paràmetres esperats. La pròxima temporada serà altra vegada un dels noms que estarà en el mercat. Mentrestant, segons han informat diferents mitjans de comunicació anglesos, diferents “scouts” del Chelsea van estar diumenge passat seguint a Mamardashvili i Unai Simón en San Mamés.

El Chealsea cerca un nou porter com a substitut a Robert Sánchez. El conjunt londinenc no acaba d’enlairar en la competició i ara mateix ocupa la 11é posició.