Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  FITXATGES  

L’Elx presenta una gran oferta a José Bordalás per a ser el nou entrenador

Per Pablo Marquez · 10 Octubre, 2022

Després de la derrota en l’últim minut davant el Rayo Vallecano, l’Elx va prendre la decisió d’acomiadar a Francisco, el seu entrenador. El club il·licita és l’últim classificat de la categòria amb només un punt. Per este motiu, des de la directiva han considerat que la millor opció era un canvi per a buscar una solució.

L’Elx puja la seua oferta a Bordalás

La primera opció de l’Elx és José Bordalás. El tècnic alacantí està sense equip després de la seua marxa del València. En un primer moment, el club il·licità va fer una primera oferta a Bordalás, però estava esperant un projecte superior.

Ara mateix, segons ha informat el periodista de Marca Paco Gómez, l’Elx ha presentat una oferta de dos milions d’euros a José Bordalás per a ser el seu entrenador. Esta proposta duplica la primera oferida. Ara, la decisió final serà de Bordalás.

Bordalás també va sonar al Sevilla

José Bordalás també va estar en l’agenda del Sevilla. El club andalús ha acomiadat a Julen Lopetegui, perquè els resultats no van eixir com s’esperava. Monchi va sondejar diferents entrenadors, entre els quals estava Bordalás. Finalment, l’opció del Sevilla va ser Jorge Sampaoli.

Bordalás podria estar el dissabte a Mestalla

Per tant, si Bordalás accepta la proposta de l’Elx, el tècnic alacantí estarà en Mestalla per a enfrontar-se al València de Gennaro Gattuso. El tècnic alacantí té un gran record de l’afició i dels seus jugadors que van estar a un penal de ser campions de la Copa del Rei.